Agencija Republic je i ove godine ponosna na svoj certifikat bonitetne pouzdanosti, koji s ponosom potvrđuje visoku kvalitetu finansijskog stanja i izvanredno poslovanje.

Ovaj certifikat postavlja Agenciju Republic u sam vrh najpouzdanijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Certifikat bonitetne pouzdanosti je prestižni dokument koji izdaje LRC d.o.o. privrednim subjektima nakon pažljive analize finansijskih izvještaja i drugih relevantnih ekonomskih parametara. Ovom analizom se procjenjuje visok stepen vjerovatnoće da se radi o izuzetno pouzdanom poslovnom partneru.

Prema stručnom mišljenju i analizi koju provodi izdavalac certifikata, LRC d.o.o., nosilac certifikata bonitetne pouzdanosti je visoko pouzdan privredni subjekt u pogledu dostupnih sredstava, finansijske stabilnosti i trenutnih poslovnih aktivnosti. Ovo znači da postojeći i budući poslovni partneri mogu sa sigurnošću pretpostaviti da će Agencija Republic u narednih najmanje godinu dana ostati imuna na značajnije finansijske izazove ili poteškoće koje bi mogle ugroziti njen poslovni uspjeh.

Certifikat boniteta potvrđuje da Agencija Republic ostvaruje dobro poslovanje koje nadmašuje prosjek. Ovim se certifikatom potvrđuje da je Agencija Republic među elitom najpouzdanijih kompanija u Bosni i Hercegovini, čime se dodatno potvrđuje njena predanost visokim standardima kvaliteta i pouzdanosti u svim aspektima poslovanja.