Marketing agencija Republic iz Sarajeva ponovo je izabrana za oficijelnu PR agenciju prestižnog poslovnog događaja Sarajevo Business Forum (SBF), koji će se održati od 21. do 23. maja 2024. godine.

Ove godine, forum će okupiti brojne poslovne lidere, investitore, stručnjake i predstavnike vlada iz cijelog svijeta kako bi razmijenili ideje, istražili mogućnosti investicija i razgovarali o aktuelnim poslovnim trendovima.

Tokom trodnevnog događaja, agencija Republic će biti odgovorna za odnose s medijima, društvene mreže, fotografiranje i snimanje događaja, te podršku u kreiranju vizuala i dizajnu promotivnih materijala. Agencija će također koordinirati intervjue sa ključnim govornicima i organizaciju izjava za novinare.

Sarajevo Business Forum je poznat kao jedan od najvažnijih poslovnih događaja u jugoistočnoj Evropi, pružajući platformu za umrežavanje i saradnju između lokalnih i međunarodnih poslovnih subjekata. Ove godine, fokus Foruma će biti na održivom razvoju, inovacijama i digitalnoj transformaciji.

Očekujemo izuzetno zanimljive diskusije i nove poslovne prilike koje će proizaći iz ovogodišnjeg foruma. Naša uloga je da osiguramo da sve ključne informacije i poruke budu pravilno komunicirane javnosti i medijima. Veoma smo ponosni što smo ponovo izabrani za oficijelnu PR agenciju Sarajevo Business Foruma. Našom posvećenošću i stručnosti u oblasti komunikacija osigurat ćemo da SBF 2024. bude još uspješniji i prepoznatljiviji na globalnom nivou.

Za dodatne informacije o Sarajevo Business Forumu posjetite zvanični sajt SBF-a https://www.sarajevobusinessforum.com/en/2024.