Marketing agencija Republic s ponosom objavljuje besplatan „Rječnik marketing pojmova“ za sve koji žele bolje razumjeti izraze iz svijeta marketinga.

Svjesni smo da se marketing ponekad čini kao labirint nerazumljivih pojmova i skraćenica. Upravo iz tog razloga odlučili smo stvoriti rječnik koji će vam olakšati razumijevanje marketinških izraza i pomoći vam da komunicirate jasnije i učinkovitije.

Rječnik obuhvaća širok spektar marketinških pojmova iz oblasti PR-a, digitalnog marketinga, produkcije, dizajna, promocija…

„Rječnik marketing pojmova“ dostupan je za besplatno preuzimanje na linku:

Osim što će vam pomoći razumjeti marketing izraze, ovaj rječnik također će vam pomoći bolje surađivati s marketinškim stručnjacima i unaprijediti uspješnost vaših marketinških kampanja.

Također, za sve koji preuzmu naš rječnik do 31.12.2023. godine, nudimo ekskluzivan popust do 30% na naše usluge. To je naš način da vam zahvalimo na podršci i da vam omogućimo da iskoristite pun potencijal marketinških rješenja.

Neka vaša komunikacija postane besprijekorna, a poslovni uspjeh neprikosnoven. Preuzmite naš „Rječnik marketing pojmova“ i zajedno s nama zakoračite u svijet marketinške magije.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas ili posjetite našu web stranicu